Til stor overraskelse for Michael Gøttrup og Steen K. Larsen, blev det til den samlede 3. plads i National 2 Danmarks Mesterskabet.
 
“Inden starten på Rally Stoholm, kunne det blive alt mellem en 2. og 4. plads. Men der skulle nok lidt held til for os før det skulle lykkes at komme på podiet. Men efter 13 udfordrende prøver blev resultatet til stor overraskelse for os selv, blev det altså til det nederste trin på podiet.”
 
“Overraskende fordi, prøve 2 og 4 var lige til brokkassen. Der tabte vi rigtig meget tid, Så noget forsøg på at presse konkurrenterne var væk selv om vi synes farten er øget gennem sæsonen. Det til trods for at vi selv synes der var god fart på byprøven.” Udtaler Michael Gøttrup”.
 
Lørdag morgen, valgte vi igen at starte ud med bløde dæk hele vejen rundt, hvilket passede Michael fint på såvel asfalten som de indlagte grusstykker. Men der er fortsat noget fart der skal findes. Så allerede nu er der lagt planer for træning op til den næste sæson, hvor både asfalt som grus kørsel indgår i oplæg til sæsonen. Men da vi kun havde kørt 57 km test inden første afdeling i Sulingen, og det kun er 5. løb med bilen, så er vi godt tilfredse for egen indsats og fremgang. 

Så da vi holdt i Pack-Ferme inden Power stage, lå det ikke i kortene vi skulle enden som samlet 3. i DM regi i National 2. Som resultaterne var tikket ind, så var vi klar over at det blev kun til 4. plads. Jan Jacobsen lå solidt på anden pladsen i klassen, hvorfor vi var indhentet på point på grund af de dobbelte point i Rally Stoholm.

Hvad vi dog ikke vidste var, at Jan havde haft defekt på SS12 og tabt mere end et minut, og med Ulrik udgået med defekt tidligere i løbet, hgvilket betyd, at hvis vi gennemførte, lige akurat ville enden med samlet 3 point bedre end Jan Jacobsen. 

En plads på podiet er mere end vi kunne drømme om, men det er en realitet. Stabilitet fornægter sig ikke. Vi har ikke haft en betydende defekt gennem sæsonen i et tællendeløb.
 
Der skal lyde en kæmpe tak til alle der har støttet os. Sponsorer, samarbejdspartnere, vores servicefolk Emil & Emil, kollegaer og venner samt familie.
 
Tak til Sponorer:
@GourmetOutler
@NatureCoachingInstitute
@Kannt Kommunikation
@BSM-reklame
@Rallyinfo.dk
@VPracingfuel
@ShellEjby v/Gert Marboe og hans service team
@Rallyspeed