HAMK afholder official kursus for alle interesserede den 10. og 11. april 2024.  Læs mere, og Tilmeld dig HER

Drømmer du om at komme helt tæt på motorsporten? Så er det måske nu, du skal overveje at blive official hos HAMK. Vi mangler nemlig hjælpende hænder til at afvikle vores spændende motorsportsarrangementer i klubben. Det er en fordel, hvis du har kørekort og adgang til bil, så du selv kan tage ud og løse dine opgaver – men det er ikke et krav.

Vi har brug for din assistance, første gang den 20. april til rally Yding.

Inden din debut som official, vil du få en grundig introduktion.

Når du er på plads som official, vil du blive udstyret med sikkerhedsvest og alt det nødvendige udstyr – herunder en radio til kontakt med løbsledelsen.
Og selvfølgelig sørger vi også for forplejning på dagen.

Dine opgaver vil typisk omfatte hjælp med opstilling af sikkerhedsafspærringe på hastighedsprøverne, tidtagning, bemanding af tilskuervagt samt vejledning ved hastighedsprøverne, flagposter med mere. 

Og hvem ved, måske giver dit engagement og erfaring dig lyst til at prøve kræfter som prøvechef eller endda løbsleder ved et motorsportsarrange-ment.
Dette kunne være dit første skridt i den retning.

Så kom frisk og få en oplevelse ud over det sædvanlige med de lynhurtige biler helt tæt på.

Hvis du vil vide mere, så tøv ikke med at kontakte HAMK via linket official@hamk.dk  eller ring til Official koordinator Jette Kjøge Larsen på nummer: +45 2087 8310.

VI SES